Felhasználási feltételek

Bankártáyval történő fizetés

Honlapunk az Inter-Európa Bank Nyrt. által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. Az Ön kártyaadatait az információáramlás alatt 128-bites SSL titkosítás védi, amennyiben az Ön által használt böngészőprogram ezt támogatja (legalább Netscape 4.7 vagy Explorer 5 verziók). Amennyiben az Ön böngészője az SSL titkosítást nem támogatja, úgy ezen internetes oldalon bankkártyás fizetési megoldását nem tudja használni. A vásárolt áru ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!

Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképp intézheti biztonságos módon vásárlását. Mire figyeljen a vásárláskor? 

- Olvassa el a szolgáltatást nyújtó ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás feltételeit! 
- Tanulmányozza át az oldal biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát! 
- Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait! 
- Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám) 
- Biztosítsa, hogy a titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá, ennek érdekében kártyáját, egyéni azonosító (PIN) kódját és jelszavát soha ne tartsa egy helyen! -- Használjon olyan böngészőt, amely ismeri az SSL titkosításhoz szükséges opciót (Netscape Navigator 4.7 és Internet Explorer 5-ös verzió felett)! 
- Amennyiben a banki fizetőoldalon a „Fizetés” gombra kattintott, kérjük figyelmesen olvassa el a megjelenő üzenetet! -- Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.

A biztonságról Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Bankunk rendelkezik egy 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé az Inter-Európa Bank Rt-nek a 128 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk az SSL alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el az Inter-Európa Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek. A fizetésről Az Inter-Európa Bank Nyrt. internetes fizetési rendszere a MasterCard, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyák/egyszer használatos kártyaszámmal történő fizetés lehetőségét teszi lehetővé. A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, az Inter-Európa Bank Nyrt. elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A rendszer használatával az eladó csak a megrendelt áru mennyiséget, a szállítási címet kapja meg a vevőtől, az Inter-Európa Bank Nyrt. pedig a kártyaadatokat. A fizető oldal adattartalmáról az eladó nem értesül, azokat csak az Inter-Európa Bank érheti el. A tranzakció sikeres vagy sikertelen eredményéről a Bank a Kereskedőt tájékoztatja. Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről kíván bővebben tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

A fizetés pontos menete:
1. Ön oladlunkon választja ki az árut/szolgáltatás melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.
2. Ezt követően Ön átkerül az Inter-Európa Bank Nyrt. biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.
3. A fizetést követően Ön visszatér oldalunkra, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást. 

Webshop

Az Orvoskapcsolat honlapon elérhetővé tett webshop vonatkozásában az Üzemeltető (Vergyn Kft.) maga nem végez kiskereskedelmi vagy nagykereskedelmi tevékenységet, csupán szerződött partnereinek termékeit és szolgáltatásait teszi elérhetővé a Szolgáltatás oldalain.

Az Üzemeltető az általa lefektetett minőségbiztosítási irányelveknek megfelelően törekszik arra, hogy partnerei között csak megbízható boltok/partnerek szerepeljenek, azonbana partnerei által elérhetővé tett információkért és a partnerek magatartásáért – ideértve de nem kizárólagosan a Felhasználók partnerek általi kiszolgálásának módját, a partnerek által közölt adatok valódiságát, pontosságát, teljességét vagy naprakészségét, a Szolgáltatáson belül hozzáférhetővé tett termékek vagy szolgáltatások minőségét, mennyiségét, hibás teljestés esetén a szavatossági jogok gyakorolhatóságát, illetve a garanciát – semmilyen felelősséget nem vállal.

A Szolgáltatás harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is tartalmazhat. Amennyiben az Üzemeltető tudomást szerez arról, hogy az általa linkelt oldal vagy a linkelés harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a linket haladéktalanul eltávolítja. Ezen felül az Üzemeltető az általa használt linkek illetve az általuk lehívható weboldalak tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal.

Kellemes böngészést kívánunk!

«
1 2 3
 

 
Copyright © 2006-2007.
Orvos-kapcsolat. All rights reserved.
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás emailben
Felhasználási feltételek | Gyik | Médiaajánlat